Szőnyeg és kárpit tisztítás egyéni felmérés alapján Ingyenes árajánlatkérés

Takarítás precízen

Add le online felületünkön pár kattintással a rendelésed és várd, hogy tisztává varázsoljuk lakásod, irodádat vagy kérd egyéni árajánlatunkat egész Budapest területén.

Válassza ki a takarítás típusát, és pontos összeget kap, a takarítás áráról. A lakás illetve iroda takarítás, nálunk fix árakon működik, a megadott nm2 illetve a kiválasztott extrák függvényében! Próbálja ki, és rendeljen online takarítást!


Lakás
takarítás

  Lakás takarítás

Lakás nagytakarítás

  Nagytakarítás

Felújítás utáni takarítás

  Felújítás utáni takarítás

Iroda
takarítás

  Iroda takarítás

Figyelem: Ha online rendeli a takarítást, akkor a tisztítószerek, illetve a takarításhoz szükséges eszközök biztosítása, a háztartás dolga, kivéve, ha a cégtől rendelte meg plusszban!

Valami mást keresel?


Ingyenes helyszíni felmérés után, árajánlat készítés, többek között, a következő területekre:

 • iskolák,óvodák
 • éttermek
 • üzemi területek
 • gyárterületek
 • raktárak
 • lépcsőházak
 • szőnyeg és kárpit tisztítás
 • pincék illetve padlások kiürítése, kitakarítása.
Egyéni árajánlat

SZOLGÁLTATÁSAINK


Takarítószolgálatunk rendelkezésedre áll, mint céges, mint magán megrendelésről van szó! Szolgáltatásaink széleskörűek, a lakástakarítástól egészen a gyártakarításig vállal megbízásokat, Budapest egész területén!

Takarítás
Budapesten

Budapest egész területén vállalunk takarításokat. Többek között lakástakarítás, iroda takarítás, gyár területek, üzemi területek, iskolák, éttermek és még sok más területen.

Egyéni
árajánlat

Kérheted egyéni árajánlatunkat, ha szeretnél biztosra menni. Szolgáltatásaink elég széles körűek, mindenféle takarítási munkát megtalálsz nálunk és nem nyugszunk, míg nem ragyog minden.

Online
rendelés

Pár lépéses netes rendelő felületünkön, kényelmesen és gyorsan intézheted a takarításod megrendelését, lakástakarításra vagy irodatakarításra egyaránt.

Takarításban
az elsők

Takarítóink gondoskodnak arról, hogy a legjobb szolgáltatást kaphasd. Szeretjük a "SOSE VOLT MÉG ILYEN TISZTASÁG" érzéset átadni ügyfeleinknek. Ne feledjétek a tiszta otthon, boldog otthon!

A cég névválasztása nem a véletlenen múlt! 8 éve vagyok a szakmában! Maximalista emberként, elvárom a munkatársaimtól is a precízitást, a lelki ismeretes munkát, és a korrektséget a céghez, és a megrendelőkhöz eggyaránt! Nekem örömöt, és elégedettség érzést ad az, ha a megrendelő azzal hív fel, hogy "SOSE VOLT MÉG ILYEN TISZTASÁG". Mi a munkatársaimmal, azon kevesek közé tartozunk, akik szeretik amit csinálnak! Szeretjük a munkánkat, ezáltal jól is csináljuk! Ellenőrzött, profi takarítónőink vannak, akik mindegyike kifogástalan erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik! Tegyen velünk egy próbát, és mi mindent megteszünk, hogy elégedett legyen! Áldott, szép napot!

Németh Ágnes
cégtulajdonos
PRECÍZ-TAKI-GROUP KFT.

Rólunk mondták